fbpx

 

Masalah KOLESTEROL TINGGI Merungsingkan?

 

Terima kasih dan Selamat Datang ke Homepage Ezyklik. Syukur dengan izin Allah anda menemui page ini dan kami yakin dan percaya pasti anda sedang mencari ikhtiar untuk sihat samada untuk diri sendiri atau yang tersayang. Jom kita renungkan sebentar hadis berikut :

 

Sabda Rasulullah SAW: “Sesungguhnya kamu mempunyai tanggungjawab untuk menunaikan hak terhadap tubuh badan kamu.” (Hadis Riwayat Bukhari)

 

Di dalam hadis lain: “Orang mukmin yang kuat lebih baik dan disukai oleh Allah daripada orang mukmin yang lemah.” (Hadis Riwayat Muslim)

 

Nabi SAW juga pernah bersabda: “Ada dua jenis nikmat yang banyak melekakan ramai manusia iaitu nikmat sihat dan nikmat masa lapang.” (Hadis riwayat Bukhari)

 

Doa Rasulullah SAW yang sering dibaca di dalam Al-Ma’thurat: “Ya Allah, sihatkanlah badanku, Ya Allah sihatkanlah pendengaranku, Ya Allah sihatkanlah penglihatanku.”

  

 

 

 

 

MEMBIMBANGKAN! Statistik 2019 KKM menunjukkan 4/10 Rakyat Malaysia dewasa           (>18 tahun) mengalami masalah Kolesterol Tinggi.

 

30 – 40 % daripadanya TIDAK TAHU mereka mempunyai kolesterol tinggi. MENGEJUTKAN bahawa 45% darinya adalah golongan WANITA berbanding LELAKI seramai 32%

 

Percaya atau tidak kajian menunjukkan 20 hingga    25 % yang mengalami kolesterol tinggi adalah mereka yang berbadan kurus. Antara puncanya selain dari genetik keluarga, ia disebabkan oleh amalan gaya hidup kurang sihat yang mendorong berlakunya keradangan kronik di dalam tubuh mereka.

 

Apa itu GAYA HIDUP SIHAT?
Amalan gaya hidup sihat merupakan satu siri aktiviti atau program yang mesti dilakukan secara konsisten dan berterusan dan amat baik dari sudut kesihatan.

 

4 Gaya Hidup Sihat yang Utama perlu diamalkan. Yang kelima penting diambil dari awal untuk penjagaan kesihatan bila masuk usia tua agar tubuh sihat selalu. Pastikan makanan tambahan atau suplemen yang diambil berkualiti tinggi, diiktiraf Halal dan selamat.

 

Bagaimana Phytax membantu masalah Kolesterol Tinggi
Apa KEISTIMEWAAN PHYTAX?
Phytax diformulakan menggunakan Teori Sains Dunia yang telah memenangi Anugerah Nobel Prize
Peranan Utama Phytax
Keselamatan Kandungan Phytax disahkan melalui Ujian Makmal
Kenapa MESTI PILIH PHYTAX?
TESTIMONI
Emmm Sedappp rasa Phytax sesuai dijadikan sebagai supplemen kesihatan harian. Klik gambar untuk lihat video >>
Kolesterol dah turun

Beza Phytax dengan jus di luar sana

Phytax adalah Jus Fitonutrisi yang sangat Eksklusif diperkayakan dengan 12 ramuan hebat hasil formulasi oleh Doktor Perubatan Malaysia menerusi teori kajian sains dunia yang telah memenangi Anugerah Nobel Prize. Tidak seperti jus lain, sebotol Phytax yang lazat rasanya ini dapat membantu masalah Kolesterol Tinggi khasnya malah berupaya memberi kesihatan yang lebih baik dengan sangat mudah apabila diamalkan secara konsisten sekurang-kurangnya sekali pada setiap hari dan mampu bertahan sehingga 20 hari penggunaan.

Klik dan Lihat
Apa lagi MANFAAT yang ANDA DAPAT?
Anda sangat beruntung bukan saja mendapat produk yang diiktiraf Halal Jakim, malah dapat menyumbang ke dalam tabung kebajikan Yayasan Eskayvie dengan menjadikan produk Eskayvie sebagai pilihan sekaligus membantu meningkatkan ekonomi negara Malaysia tercinta
Yayasan Eskayvie
Bonus berganda-ganda bila anda boleh dapatkan nasihat dari group khas yang dikendalikan oleh team profesional yang membantu memberi info kesihatan dan sokongan secara online yang terdiri dari Formulator Produk Eskayvie sendiri iaitu Dr. Syed Ayob, Nutrition dan Dietition yang bertauliah. Anda pasti akan rasa lebih yakin dan puas hati dengan perkongsian mereka yang jika di luar sana memakan kos tapi bukan di Eskayvie
Ezyklik Pilihan yang diPercayai
  • Ezyklik Enterprise telah ditubuhkan pada tahun 2018. Perkhidmatan dan Urusniaga yang dijalankan adalah secara sepenuh masa sekarang dan atas talian. 
  • Kami bermula seperti anda  iaitu pengguna biasa yang mengalami masalah kesihatan kronik, setelah bertemu dengan produk Eskayvie, satu perubahan besar berlaku dan  telah memberi sinar baru dalam kehidupan kami seisi keluarga dengan izin Allah. Maka kami juga ingin sebarkan manfaat produk ini dan melihat lebih ramai lagi boleh dibantu untuk merasai nikmat hidup yang lebih bererti apabila kesihatan bertambah baik. InsyaaAllah! Ezyklik Mudah saja bila Online!
PAKEJ PHYTAX
SILA CONFIRM PAKEJ & ORDER DI BAWAH
ORDER SEKARANG!

Silakan copy dan isi maklumat seperti di bawah untuk membuat tempahan produk :
Nama :
No. Tel :
Email Address :
Alamat Penghantaran :

Pilihan Pakej :

Bayaran boleh dibuat melalui akaun
Bank Islam
EZYKLIK ENTERPRISE

Account no : 09010010081501

Email : ezyklikent@gmail.com

Mohon copy maklumat tempahan seperti di sebelah dan tekan butang Tempahan Pakej Phytax di bawah untuk pastekan saja info lengkap yang telah diisi bersama Bukti Bayaran.

 

Terima kasih. 😉

F.A.Q

S: Bagaimanakah cara menggunakan Phytax?
 
J: Goncang sebelum minum. Minum 25ml sebelum makan dua kali sehari. Kami yakin dan percaya dengan amalan yang berterusan secara konsisten beserta gaya hidup yang sihat anda pasti akan rasa perubahan seawal 2 minggu pertama dengan izin Allah. 
 
S: Bolehkah ibu mengandung mengambil Phytax?

J: Boleh. Seelok-eloknya pengambilan Phytax diambil selepas trimester pertama.

 

 
S: Perut seperti kembung, mengah dan pening selepas mengambil Phytax. Apakah nasihat yang boleh disyorkan?

J: Phytax mempunyai rasa masam yang akan memberi kesan merengsa perut bagi mereka yang mempunyai perut yang sensitive. Oleh itu, bagi mereka yang mengalami masalah ini, syorkan minum phytax sewaktu atau selepas makan. Jika perlu, boleh syorkan Redianze Platinum yang membantu melegakan masalah gastritis.
S: Adakah Phytax mempunyai kelulusan dari BPFK (Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan)?

J: Tidak. Produk ini diklasifikasikan sebagai makanan dan berada di bawah seliaan Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan Malaysia (BKKM).

S: Adakah Phytax perlu disimpan di dalam peti sejuk?

J: Penyejukan akan membantu mengekalkan kesegaran optimum, warna dan bahan aktif di dalam produk.
InsyaaAllah usaha ikhtiar anda ini memberi peluang kesihatan lebih baik bagi membantu masalah Kolesterol Tinggi.